Steun ons handen

Speel mee met de Nationale Postcode Loterij

Rutgers ontvangt een jaarlijkse bijdrage van €900.000 van de Nationale Postcode Loterij. Door mee te spelen met de Nationale Postcode Loterij steunt u dus ook ons werk!

De Nationale Postcode Loterij is een zeer waardevolle partner. De Nationale Postcode Loterij denkt met ons mee en geeft ons de ruimte om projecten te financieren waarvoor we moeilijk sponsors kunnen vinden. Seksualiteit is immers best een lastig onderwerp en lang niet alle grote donoren durven alle projecten aan.

Het Droomfonds

De Nationale Postcode Loterij maakte tijdens het Goed Geld Gala 2018 bekend dat Rutgers vanuit het Droomfonds maar liefst 11,9 miljoen euro ontvangt. Met het Droomfonds kunnen we wereldwijd 2,6 miljoen onveilige abortussen en 160.000 ongewenste zwangerschappen voorkomen en 8.000 levens van ongewenst zwangere vrouwen redden.

Ton Coenen (directeur Rutgers en Marieke van Schaik (managing director) bij de uitreiking  van de cheque van de Postcodeloterij (foto: Roy Beusker)

© Roy Beusker Fotografie

Win-win

Dus niet alleen u wint bij de Nationale Postcode Loterij, maar ook wij en onze partners wereldwijd. Met uw deelname levert u een bijdrage aan een wereld waarin ieder mens zijn of haar eigen seksualiteit op een vrijwillige, prettige, veilige en gelijkwaardige manier kan beleven.

Lotprijs

Voor 14 euro speelt u al mee en steunt u indirect ons werk!

Over de Postcode Loterij - de samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,9 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. 
Tegelijkertijd steunen de deelnemers 112 goededoelenorganisaties met tenminste 40% van de lotprijs. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun. En ook Rutgers dus.

Sinds 2005 is het format van de Postcode Loterij ook internationaal uitgerold en inmiddels actief in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland waar de People’s Postcode Lottery, de Svenska PostkodLotteriet en de Deutsche Postcode Lotterie fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia/Postcode Loterijen is de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.www.postcodeloterij.nl.

Social media

Volg de Nationale Postcode Loterij op facebook en twitter:

Twitter: @postcodeloterij
Facebook: www.facebook.com/postcodeloterij

Achtergrond

Bekijk welke projecten van Rutgers de Nationale Postcode Loterij eerder steunde.

Over Rutgers

Twitter

Volg ons op Twitter
Rutgers en de Postcode Loterij

Jaarlijks ontvangt Rutgers steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers