Steun ons handen

Speel mee met de Nationale Postcode Loterij

Rutgers ontvangt een jaarlijkse bijdrage van €900.000 van de Nationale Postcode Loterij. Door mee te spelen met de Nationale Postcode Loterij steunt u dus ook ons werk!

De Nationale Postcode Loterij is een zeer waardevolle partner. De Nationale Postcode Loterij denkt met ons mee en geeft ons de ruimte om projecten te financieren waarvoor we moeilijk sponsors kunnen vinden. Seksualiteit is immers best een lastig onderwerp en lang niet alle grote donoren durven alle projecten aan.

Zo ontvingen we samen met Simavi en Women on Wings in 2014 een cheque van 2 miljoen euro voor het project Gewoon... Ongesteld. Daarmee kunnen wij samen met lokale partnerorganisaties het taboe op menstruatie in India bespreekbaar maken en de hygiene van vrouwen en meisjes in India verbeteren.

Ton Coenen (directeur Rutgers en Marieke van Schaik (managing director) bij de uitreiking  van de cheque van de Postcodeloterij (foto: Roy Beusker)

De Lovebuzz was een ander voorbeeld van een project dat mogelijk werd gemaakt door de 13e Trekking van de Nationale Postcode Loterij in 2012. In de Lovebuzz - een omgebouwde vrachtwagen - kregen eerstejaarsklassen van de middelbare school op speelse wijze les over liefde, seksualiteit en relaties.

Win-win

Dus niet alleen u wint bij de Nationale Postcode Loterij, maar ook wij en onze partners wereldwijd. Met uw deelname levert u een bijdrage aan een wereld waarin ieder mens zijn of haar eigen seksualiteit op een vrijwillige, prettige, veilige en gelijkwaardige manier kan beleven.

Goed Geld Gala 2017

Op het Goed Geld Gala eind januari 2017 maakte de Nationale Postcode Loterij bekend dat Rutgers ook in 2017 mag rekenen op 9 ton. Daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Lotprijs

Voor 13 euro speelt u al mee en steunt u indirect ons werk!

Over de Postcode Loterij - de samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen.
Inmiddels spelen 2,8 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. 
Tegelijkertijd steunen de deelnemers 99 goededoelenorganisaties met de helft van de lotprijs. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun. En ook Rutgers dus.

Sinds 2005 is het format van de Postcode Loterij ook internationaal uitgerold en inmiddels actief in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland waar de People’s Postcode Lottery, de Svenska PostkodLotteriet en de Deutsche Postcode Lotterie fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia/Postcode Loterijen is de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.www.postcodeloterij.nl.

Social media

Volg de Nationale Postcode Loterij op facebook en twitter:

Twitter: @postcodeloterij
Facebook: www.facebook.com/postcodeloterij

Achtergrond

Bekijk welke projecten van Rutgers de Nationale Postcode Loterij eerder steunde.

Speel mee

Doe mee met de Nationale Postcode Loterij en steun ons belangrijke werk.

Naar de Nationale Postcode Loterij