kranten

Rutgers weer blij met 900.000 euro van Postcode Loterij

Op 6 februari 2017 maakte de Nationale Postcode Loterij bekend dat we ook in 2017 de jaarlijkse bijdrage van € 900.000 ontvangen. Dit bedrag krijgen we dankzij de 2,8 miljoen deelnemers die het mogelijk maken dat de Nationale Postcode Loterij een recordbedrag van 341 miljoen euro kan schenken aan 110 goede doelen. We zijn weer heel blij!

Rutgers op het Goed Geld Gala 2015

Op de foto v.l.n.r.: Ton Coenen (directeur Rutgers) en  Marieke van Schaik (Managing Director Nationale Postcode Loterij)

Fotograaf: Roy Beusker Fotografie

Goed Geld Gala

Het Goed Geld Gala is hét jaarlijkse evenement voor de goede doelen omdat de Nationale Postcode Loterij dan de bijdragen voor de goede doelen bekend maakt, wie een schenking ontvangt uit het Droomfonds en welke aanvragen ze hebben gehonoreerd voor de zogenaamde 13e trekking. 

De Nationale Postcode Loterij doneert de helft van ieder lot aan goede doelen op het gebied van mens en natuur en is voor ons een waardevolle partner. De Loterij denkt met ons mee en geeft ons de ruimte om projecten te financieren die soms lastig te financieren zijn. Seksualiteit is immers best een lastig onderwerp en lang niet alle grote donoren durven innovatieve projecten aan. In eerdere jaren viel Rutgers verschillende keren in de prijzen voor de 13e trekking. Door mee te spelen steunt u indirect ook Rutgers.

Speel mee!

Wilt u meespelen? Loten zijn verkrijgbaar via de website van de Postcode Loterij.

Reacties