man leest nieuws in de krant

Dance4Life en Rutgers gaan fuseren

Rutgers en Dance4Life gaan vanaf 1 januari 2021 een volledige fusie aan met behoud van de eigen merken. Beide Raden van Toezicht hebben hiermee ingestemd. Rutgers en Dance4Life werken al jaren samen om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd te verbeteren. De verschillende krachten in beide organisaties bieden kansen om onder de vlag van Rutgers nog meer impact te maken.

In het voorjaar is de intentie door beide organisaties uitgesproken om in de toekomst intensiever samen te gaan werken. In visie en missie overlappen beide organisaties al vrijwel volledig. Het verbeteren van de seksuele gezondheid en rechten van jongeren is en blijft hard nodig: nog steeds is onveilige seks het snelst groeiende gezondheidsrisico voor jongeren wereldwijd. Zo zijn complicaties bij zwangerschap #1 doodsoorzaak van meisjes van 15 tot 19 jaar oud.

Voor het publiek blijven beide merken onveranderd, maar zal een volledige fusie mogelijkheden bieden om binnen de organisatie een efficiëntie slag te slaan en kosten te reduceren. In de komende maanden worden vervolgstappen genomen om vanaf 1 januari 2021 een formele fusie te realiseren.

 

   

Reacties

Over Rutgers

Twitter

Volg ons op Twitter
Rutgers en de Postcode Loterij

Jaarlijks ontvangt Rutgers steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers