Datum: 18 januari 2018 | Tijd: 14:00 | Locatie: Rutgers, Arthur van Schendelstraat 696 in Utrecht | Doelgroep: Voor docenten die met brugklassers werken | Prijs: 75,00

Workshop Lovebuzz (18 januari 2018)

De Lovebuzz game is een laagdrempelige manier om met leerlingen uit de eerste klas in gesprek te gaan over verliefd zijn, pesten en sexting. U kunt als docent natuurlijk alleen aan de slag, maar het is veel leuker om collega's te ontmoeten en inspiratie op te doen. Kom daarom naar deze workshop.

Wat?

Lovebuzz neemt de klas gedurende twee lesuren mee met de zes personages Indra, Kim, Sanne, Gio, Selim en Jasper. We kijken mee hoe het eraan toe gaat op hun schoolfeest. Ze komen daarbij in verschillende situaties terecht. De brugklassers worden uitgedaagd om zich in te leven in de personages en ze van advies te voorzien.

In deze workshop wordt gedemonstreerd om dit spel met uw leerlingen op een leuke en leerzame manier te spelen. Daarnaast krijgt u actuele informatie over on- en offline seksueel gedrag van jongeren, lesmaterialen en relevante websites.

Voor wie?

Voor docenten die met brugklassers werken. 

Locatie, datum & aanmelden

Op het kantoor van Rutgers, Arthur van Schendelstraat 696 in Utrecht (15 minuten lopen vanaf het station).

Donderdag 18 januari 2018, van 14:00 - 17:00uur

Meld u aan

Reacties