man lees krant
Datum: 26 september 2016 | Tijd: 14:00 | Locatie: Den Haag; Amsterdam | Doelgroep: Share-Netleden; mensen die werken in het veld van SRGR

Share-Net Youth Week

Share-Net International en Netherlands, het kennisplatform omtrent seksuele en reproductieve gezondheid en rechten (SRGR) en hiv, organiseren samen met haar leden de Share-Net Youth Week van 26 – 30 september 2016 in The Humanity House in Den Haag en De Balie in Amsterdam.

Het doel van de Share-Net Youth Week is om seksuele voorlichting en jeugdvriendelijke gezondheidszorg te koppelen aan een bredere discussie over gender, jongerenparticipatie en de doelstellingen inzake duurzame ontwikkeling. De Youth Week is gratis toegankelijk voor professionals met interesse in het werken met en voor jongeren op het gebied van SRGR. 

De Share-Net Youth Week belooft een inspirerende week te worden met levendige debatten, interactieve workshops, pakkende presentaties en biedt volop gelegenheid om te netwerken. De deelnemers zullen kennis delen, leren van elkaars ervaringen en aanpak, en nieuwe samenwerkingsverbanden ontwikkelen door middel van een gezamenlijk op te stellen actieplan.

Rutgers is lid van Share-Net en werkt aan verschillende onderdelen van de Youth Week mee.

Uitgebreide informatie is te vinden op rutgers.international

 

Reacties