| Datum: 17 oktober 2017 | Tijd: 09:00 | Locatie: Theater Diligentia, Den Haag

Save the Date: 17 oktober 2017: Ontbijtsessie

Brood op de plank: Verschillende werelden – keuzes over seksualiteit, anticonceptie en het krijgen van kinderen in een tijd van ongelijkheid. Rutgers nodigt je uit voor een interactieve ontbijtsessie waar, naast een echt ontbijt, ook ‘stof tot nadenken’ wordt geserveerd! Schrijf je nu in!

Beleidsmakers, ambitieuze ondernemers, invloedrijke jongeren en maatschappelijke organisaties gaan deze ochtend met elkaar in gesprek over hoe keuzes over seksualiteit en het krijgen van kinderen verband houden met economische zelfstandigheid, toegang tot onderwijs en gendergelijkheid.

Je kunt plaatsnemen aan één van onze thematische ontbijttafels, gefaciliteerd door diverse deskundigen op het gebied van gender, onderwijs en economie.

Via onze mediapartner Viva, één van de grootste Nederlandse vrouwenmerken, schuiven enkele inspirerende en getalenteerde jonge vrouwen aan, allen eerder genomineerd voor Viva400 award. (De lijst voor 2017 vind je op:  www.viva.nl/viva400-2017).
Mis deze unieke uitwisseling en netwerkmogelijkheid in hartje van Den Haag niet! 

Tijdens de sessie zal het Wereld Bevolkingsrapport 2017 met het thema ‘Worlds apart - Reproductive health and rights in an age of inequality’ worden gepresenteerd. Arthur Erken, directeur van de afdeling Communicatie & Strategische Partnerschappen van het VN Bevolkingsfonds (UNFPA), zal het rapport aanbieden aan een vertegenwoordiger van het Ministerie van Buitenlandse zaken

Houd er rekening mee dat er op onze tafels een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar is. Meld je nu alvast aan om je te verzekeren van een plek. De inschrijving sluit op woensdag 11 oktober. Schrijf je in via office@rutgers.nl

De voertaal tijdens het event is Engels.

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Rutgers: office@rutgers.nl  of 030 - 231 34 31.

In  oktober ontvang je een formele uitnodiging met meer details.

Save the Date 17 Oktober 2017

Reacties