bibliotheek boeken

Zoek publicatie

Het Documentatiecentrum van Rutgers beschikt over een grote (digitale) collectie boeken, artikelen en rapporten op het gebied van seksuologie en seksualiteit. Deze collectie is te doorzoeken in onderstaande catalogus.

Deze collectie aan boeken, artikelen en rapporten op het gebied van seksuologie en seksualiteit is voor iedereen toegankelijk. U kunt de hele collectie doorzoeken via onderstaande online catalogus. Het is een handige zoekomgeving met allerlei toepassingen die je snel naar de gewenste zoekresultaat brengen, met bijvoorbeeld trefwoorden en de mogelijkheid om resultaten te filteren. Verder kunt u zoeken op auteur, titel, trefwoord of woorden in de samenvatting. 

Andere publicaties seksuologie en seksualiteit

 EDS is het online portal waarin je in een groot aantal databanken tegelijk zoekt. We bieden een Guest Access waarmee je wel alle bestanden kunt doorzoeken maar geen toegang hebt tot de volledige tekst van de artikelen en geen aanvragen kunt doen.
 IHLIA heeft de grootste LHBT-collectie in Nederland en Europa. LHBT staat voor Lesbisch, Homo, Biseksueel en Transgender.

Collectie seksuologie en seksualiteit Rutgers

Het Informatiecentrum beschikt over een grote (digitale) collectie boeken, artikelen en rapporten op het gebied van seksuologie en seksualiteit.

De collectie is te doorzoeken in de CATALOGUS ADLIB

Voor verzoeken voor digitale kopieën van artikelen of rapporten kunt u contact opnemen met het Documentatiecentrum:

Telefoonnummer: (030) 760 4777 of e-mailadres: library@rutgers.nl