CONFAB 2019 conferentie
Datum: 27 september 2019 | Tijd: 09:00 | Locatie: Theater Rotterdam | Doelgroep: Divers

Uitnodiging CONFAB 2019 op vrijdag 27 september

CONFAB 2019 vindt plaats in samenwerking met de Student Pride NL plaats in Theater Rotterdam. Een mix van kennis en cultuur met kennislabs, lezingen, levensverhalen, films, exposities en meer over LHBTQI+ gerelateerde onderwerpen die te maken hebben met onze samenleving.

Conferentie

Op 22 september gaat Rotterdam Pride 2019 van start, een spectaculaire week te worden met exposities, optredens, films, talkshows, de Pride Walk, het Pride Festival, vele feestjes en nog veel meer. Onderdeel van deze prideweek is CONFAB 2019 op vrijdag 27 september.

Deze CONFAB 2019 vindt plaats in samenwerking met de Student Pride NL plaats in Theater Rotterdam. Een mix van kennis en cultuur met kennislabs, lezingen, levensverhalen, films, exposities en meer over LHBTQI+ gerelateerde onderwerpen die te maken hebben met onze samenleving. Denk aan diversiteit, inclusie, gender, maar ook religie, cultuur, zorg, ouderen, de werkvloer, het onderwijs en nog veel meer. Laat je inspireren door diverse keynote speakers, praat mee in debatten, ontdek nieuwe organisaties en beleef de out of the box workshops.

 

Waar en wanneer? 

Wanneer: 27 september 2019 van 9:00 - 17:00uur

Waar: Theater Rotterdam

 

 

Meld u hier aan

 

 

Reacties