Steun ons handen

Speel mee met de Nationale Postcode Loterij

Rutgers ontvangt een jaarlijkse bijdrage van €900.000 van de Nationale Postcode Loterij. Door mee te spelen met de Nationale Postcode Loterij steunt u dus ook ons werk!

 

De Nationale Postcode Loterij is een zeer waardevolle partner. De Nationale Postcode Loterij denkt met ons mee en geeft ons de ruimte om projecten te financieren waarvoor we moeilijk sponsors kunnen vinden. Seksualiteit is immers best een lastig onderwerp en lang niet alle grote donoren durven alle projecten aan.

Zo ontvingen we samen met Simavi en Women on Wings in 2014 een cheque van 2 miljoen euro (zie foto) voor het project Gewoon... Ongesteld. Daarmee kunnen wij samen met lokale partnerorganisaties het taboe op menstruatie in India bespreekbaar maken en de hygiene van vrouwen en meisjes in India verbeteren.

 

Uitreiking cheque Postcodeloterij

Dus niet alleen u wint bij de Nationale Postcode Loterij, maar ook wij en onze partners wereldwijd. Met uw deelname levert u een bijdrage aan een wereld waarin ieder mens zijn of haar eigen seksualiteit op een vrijwillige, prettige, veilige en gelijkwaardige manier kan beleven.

Lotprijs

Voor 12,50 euro speelt u al mee en steunt u indirect ons werk!

Social media

Volg de Nationale Postcode Loterij op facebook en twitter:

Twitter: @postcodeloterij
Facebook: www.facebook.com/postcodeloterij

Speel mee

Doe mee met de Nationale Postcode Loterij en steun ons belangrijke werk.

Naar de Nationale Postcode Loterij